Prezența pe drum, siguranță, caracter practic — principalele caracteristici cărora le acordăm atenție atunci când alegem o mașină astăzi, o reduc de obicei la o soluție universală — SUV sau SUV. Unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai pieței de mașini sport extrem de competitive este Chevrolet Captiva — alegerea logică atunci când cereți maximul de la mașină în orice condiții. A doua generație Captiva este un luptător cu adevărat versatil care te va însoți cu succes în hobby-ul tău sportiv în aer liber sau în viața de zi cu zi, intrând în rolul unei mașini de familie.

Aspectul noului Captiva urmează ultimele tendințe stilistice ale Chevrolet și, în timp ce prima generație părea oarecum mai moale și mai nepretențioasă, designul succesorului sugerează în mod clar identitatea sa dublă — o mașină practică cu capacități off-road de invidiat, ascunsă în clasa premium. . sedan. SUV-ul cu șapte locuri are o strălucire strălucitoare și puternică care te face să ieși în evidență din fluxul gri al drumului.

Interiorul urmează o manoperă impresionantă, unde ești întâmpinat de trei rânduri de scaune care pot găzdui confortabil șapte pasageri, iar posibilitățile de transformare a portbagajului sunt aproape nelimitate. Indiferent dacă conduceți pe un drum de pământ într-o pădure sau în fața unui centru comercial dintr-un oraș, SUV-ul coreean vă va înconjura cu un pachet spațios și luxos, izolându-vă de mediul ostil și ducându-vă lin spre destinația finală.

Chevrolet Captiva are cele mai moderne motoare pe benzină și diesel. Motorul pe benzină de 2,4 litri este construit folosind tehnologia ECOTEC și are un sistem de sincronizare variabilă a supapelor. Dezvolta o putere maxima de 167 CP. la accelerarea de la 0 la 100 km/h durează doar 10,5 secunde. Dieselul are un volum de 2,2 litri și două opțiuni de putere — 163 și 184 CP. Pe lângă tracțiunea excepțională disponibilă în gama de turometre, motoarele diesel sunt extrem de economice, iar emisiile lor scăzute își reduc pragul de impozitare într-un număr de țări. Chevrolet Captiva este disponibil numai cu tracțiune dublă sau pe roți față și puteți alege între o transmisie automată sau manuală cu 6 trepte.

Pentru a dovedi versatilitatea lui Captiva, Chevrolet adoptă o abordare de marketing extrem de interesantă, cu mai multe test drive-uri inedite, ambalate în două videoclipuri. Captiva își dovedește valoarea fiind scena unui turneu internațional improvizat de tenis de masă și înfruntând câinele într-un meci de frisbee.

http://www.chevyman.ru/ro/Captiva/1 — Informații pentru întreținerea și repararea autoturismelor Chevrolet Captiva 1.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь