Bernhard Maier, CEO-ul ŠKODA AUTO, a declarat: „Oliver Stefani are un potențial creativ uriaș. Cu ajutorul lui, vom face următorul pas în dezvoltarea noastră.”

Christian Strube, Membru al Consiliului de Administrație pentru Dezvoltare Tehnică: „Oliver Stefani este un mare plus pentru brandul nostru”

De la 1 septembrie, Oliver Stefani va fi responsabil de design la ŠKODA AUTO (http://www.skodabook.ru/ro). Înainte de aceasta, el a fost responsabil pentru designul exterior la Volkswagen. Stephanie a studiat design în Braunschweig și Pasadena, California. Semnătura lui se află pe multe vehicule Volkswagen produse în ultimii 10 ani.

„În ultimii câțiva ani, designul ŠKODA s-a dezvoltat foarte bine. Mai recent, am folosit și noul nostru limbaj de design expresiv în dezvoltarea modelelor SUV”, a declarat Bernhard Meyer, CEO-ul ŠKODA AUTO. „Și acum Oliver Stephanie ne va ajuta să facem următorul pas în dezvoltarea noastră. El ne va dezvolta modelele cu încărcătură emoțională și mai mare și le va conduce în era digitalizării și electrificării industriei auto.Oliver Stefani are un potențial creativ uriaș și aștept cu nerăbdare să lucrez cu el.

Pentru Christian Strube, Membru al Consiliului Director pentru Dezvoltare Tehnică, Stephanie este și alegerea potrivită. „Sunt convins că Oliver Stefani va continua să dezvolte în mod constant noul limbaj de design ŠKODA pentru a atinge înălțimi și mai mari. Datorită experienței sale extinse, clienții ŠKODA se vor bucura de modelele frumoase ale viitorului. Se încadrează perfect în spiritul mărcii ŠKODA”, a declarat Strube cu încredere.

De-a lungul carierei, Oliver Stefani și-a dovedit în mod repetat calitățile și abilitățile. Stephanie s-a alăturat Volkswagen în 2002. Multe mașini ale mărcii au fost produse în ultimii zece ani, iar multe mașini concept poartă semnătura lui. El a jucat un rol esențial în dezvoltarea modelelor up!, Polo, Jetta, Tiguan și actuale Golf.

Noul designer șef al ŠKODA a studiat design în Braunschweig și Pasadena, California. A lucrat timp de trei ani la Design Center Europe din Sitges (Spania). Experiența sa se încadrează perfect în filosofia mărcii ŠKODA, datorită numeroaselor sale idei Simply Clever și tehnicilor unice de design inspirate de formele cristalelor.

ŠKODA AUTO:

Este unul dintre cei mai vechi producători de mașini din lume. Compania a fost fondată în 1895, în zorii industriei auto. Astăzi, sediul ŠKODA este situat în Mlada Boleslav, Republica Cehă.

Înființată în 1895, compania are în prezent în portofoliu 7 modele principale: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ și SUPERB.

Livrări către clienți în 2016 — peste 1.000.000 de vehicule.

Din 1991, compania face parte din Grupul Volkswagen, unul dintre cei mai de succes producători de automobile din lume. Ca parte a acestui parteneriat, ŠKODA dezvoltă și produce în mod independent vehicule și componente auto, cum ar fi motoarele și transmisiile.

Compania are trei divizii în Republica Cehă și baze de producție în China, Rusia, Slovacia, Algeria și India, în principal printr-un parteneriat cu Grupul Volkswagen. Bazele de producție din Ucraina și Kazahstan au parteneriate locale;

Compania este prezentă pe peste 100 de piețe și are 30.000 de angajați în întreaga lume.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь