Începând cu 1 iulie 2021, Eric Vipierre, președinte și CEO al Mitsubishi Motors Europe (http://www.mitsubishiman.ru/ro), a decis să părăsească compania și să caute noi oportunități în altă parte.

El va fi înlocuit în aceeași zi de Frank Kroll, care va prelua rolul înainte de tranziția MME către un nou model de afaceri în regiune.

Eric Vipierre s-a alăturat MME în ianuarie 2020 pentru a extinde și a consolida liderul european al Mitsubishi Motors în domeniul strategic al SUV-urilor electrificate cu cel mai bine vândut Outlander PHEV din lume.

Circumstanțele extraordinare din 2020 au adăugat noi niveluri neașteptate, dar semnificative de responsabilitate, cum ar fi tranziția MME prin pandemia COVID-19 ca organizație și afacere și lansarea implementării regionale a planului global pe termen mediu al Mitsubishi Motors Corporation.

În această perioadă, MME a reușit să mențină poziția de lider a lui Outlander (http://www.mitsubishiman.ru/ro/Outlander) în Europa în rândul SUV-urilor hibrid plug-in, precum și să pregătească lansarea noului Eclipse Cross PHEV pe piața europeană.

Comentând ultimele 18 luni, Eric Whippier a spus: „Evenimentele neașteptate din 2020 au creat o provocare pe care nimeni nu și-ar fi putut-o imagina în lunile precedente – conducând compania, oamenii și afacerea noastră într-un set de circumstanțe fără precedent. Sunt foarte mândru de ceea ce a realizat întreaga echipă MME în acest mediu unic și aș dori să exprim sincera mea apreciere tuturor conducerii și personalului MME și, desigur, partenerilor noștri de canal din domeniu.”

Sărbătorind numirea sa, Frank Kroll a spus: „Sunt onorat că mi se oferă oportunitatea de a conduce MME în timp ce ne pregătim să începem un nou capitol interesant în istoria Mitsubishi Motors în Europa. Cunoscând de prima mână reputația excelentă și dragostea pentru marca Mitsubishi Motors în industria din regiune, avem o bază solidă pentru a construi un viitor solid pentru Mitsubishi Motors în Europa, de la nou-lansat Eclipse Cross PHEV până la introducerea de noi modele. dezvoltat de Renault pe platformele Alianței.” .

John Signorello, director de marketing și vânzări la nivel global la MME, a declarat: „De la începutul anului trecut, Mitsubishi Motors Europe a studiat impactul pandemiei COVID-19 în curs de desfășurare în timp ce face schimbările structurale necesare pentru a îndeplini planul pe termen mediu al MMC. . Am dori să-i mulțumim lui Eric pentru rolul său în conducerea companiei în această perioadă dificilă.”

Signorello continuă: „Frank Kroll are o experiență bogată, deoarece a ocupat o serie de poziții cheie în cei 20 de ani cu Mitsubishi Motors în Europa – în vânzări și postvânzare, la sediu și la nivel de distribuitor – cel mai recent ca director de vânzări pentru MME și director de vânzări al Mitsubishi Motors Olanda. Această experiență va fi esențială într-un moment critic pentru marca Mitsubishi Motors în Europa, pe măsură ce intrăm în următoarea fază de construire a unui nou model de afaceri în regiune, cu sprijinul Alianței.”

http://www.mitsubishiman.ru/ro/Outlander/1 — Manuale și manuale de întreținere pentru mașinile Mitsubishi Outlander 1.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь